Bemutatkozás

Az egyik generáció Futrinka utcán és Frakkon nőtt fel, 19.15-kor a TV előtt ülve, egy másik generációnak pedig követhetetlen mennyiségű lehetősége van választani a mesék között, legyen az Pepa malac vagy Sam, a tűzoltó.

Az eltérő gyerekkor, az eltérő tapasztalatok következménye, hogy mást hiszünk „jónak”, „helyesnek”, akár „normálisnak” a világról.

Különböző generációk élnek együtt a családokban, dolgoznak együtt a munkahelyeken mindennapi szinten megélve ezeket a különbségeket.

A generaciok.com azért jött létre, hogy segítsen navigálni és hidat építeni az egyes generáció között. Hiszünk abban, hogy a generációk közötti megértés és összefogás valódi értéket teremt.

Előadásainkon és workshopjainkon személyesen és részletekbe menően foglalkozunk a témával, míg weboldalunkon további információkkal támogatjuk a megértést és megoldás találást, illetve lehetőség van követni, hogy milyen előadásaink, worshopjaink lesznek a jövőben.

Csapatunk

Steigervald Krisztián

Tréner, mentor, generációkutató

Generációkutatóként országosan elismert szakember, a Generációk harca – Hogyan értsük meg egymást? és a Generációk harca a figyelemért nagy sikerű könyvek szerzője.

Elméleti tudását szórakoztató stílusban, könnyen érthetően, gyakorlati példákkal gazdagítva adja át, aminek köszönhetően napjaink egyik legkeresettebb előadója, szakmai konferenciák és rendezvények állandó meghívottja.

Tréningjeit is áthatja könnyed, közvetlen stílusa, aminek köszönhetően a résztvevők vidám környezetben sajátíthatnak el új nézőpontokat és praktikus megoldásokat.

Princz Andrea

Pszichológus, tanácsadó, tréner

Sok éves multinacionális környezetben szerzett tapasztalatával segíti a vezetőket a modern cégkultúra kialakításában.

Trénerként legfontosabbnak a biztonságos környezet megteremtését tartja, ami támogatja az őszinte beszélgetések kialakulását és a személyes fejlődést.

Pszichológusként és egyetemi oktatójaként széleskörű tapasztalattal rendelkezik a fiatalok támogatásában és oktatásában.

Két kamasz fiú anyukája, így a generációs különbségekből adódó kihívásokat személyes szinten is megéli. Ez a tapasztalat is segíti abban, hogy valódi, életszerű példákon keresztül közelítse meg az oktatás és a nevelés aktuális témáit.

Scroll to Top